Informatie.

TCRIn navolging van het grote succes in 2012 en 2014 zal VoetbalRotterdam ook in 2015 de VR-Trophy gaan organiseren. Met ruim 350 voetballers en meer dan duizend supporters werd de eerste editie een groot succes. Dit seizoen wordt de VR-Trophy gespeeld op maandag 21 en dinsdag 22 december 2015. Het Topsportcentrum naast De Kuip is ook dit maal gastheer van de VR-Trophy. Leonidas mocht zich kronen tot eerste winnaar van de VR-Trophy. In de finale was Leonidas te sterk voor VOC. VOC won de finale van de tweede editie wel. VOC was in die finale te sterk voor Besiktas.

Bij de jeugd gingen SHO D1 en Barendrecht C1 aan de haal met de VR-Trophy. Gedurende het seizoen zal er meer informatie verschijnen op www.VoetbalRotterdam.nl en www.vr-trophy.nl. Ook kunt u de Facebook pagina van de VR-Trophy liken om op de hoogte blijven.

De mannen spelen op 21 december de voorronden over drie hallen. Daarin is ruimte voor 24 elftallen. Op dinsdagavond worden de finalewedstrijden gespeeld. De D1-pupillen en C1-junioren spelen op dinsdag 22 december overdags  (12:30 – 17:00) een geheel toernooi. Aan het toernooi voor D1-elftallen kunnen 32 ploegen deelnemen. Ook voor de C1 i ruimte voor 32 elftallen. Klik hier om uw elftallen in te schrijven.

Locatie

Het Topsportcentrum Rotterdam is een unieke indooraccommodatie voor topsport, breedtesport, entertainment en zakelijke ontmoetingen. Het Topsportcentrum verhuurt vier sporthallen met alle benodigde voorzieningen en beschikt daarnaast over hoogwaardige congres- en horecafaciliteiten. Samen met haar servicegerichte personeel staan zij garant voor geslaagde evenementen en bijeenkomsten in een sportieve, dynamische sfeer. Bij het Topsportcentrum, waar de strijd om de VR-Trophy in drie zalen gespeeld zal worden, kan iedere bezoeker gratis parkeren.

Inschrijven

De inschrijving voor de VR-Trophy is inmiddels gestart. Inschrijving geldt uitsluitend voor eerste elftallen en D1-elftallen. Klik hier om uw elftallen in te schrijven.

VoetbalRotterdam

VoetbalRotterdam.nl is de grootste amateurvoetbalwebsite van Nederland. Met ruim 21.000 bezoekers per dag zal het toernooi tot in detail worden belicht. VoetbalRotterdam.nl is tevens organisator van de VoetbalRijnmond Cup, waaraan meer dan 550 elftallen deelnemen.

Best gambling websites website